Blog / Laboratoriet

Fremtidens designere?

Danish Entrepreneurship Award 2013

Danish Entrepreneurship Award 2013 løb af stablen i sidste uge. Fremtidslaboratoriets Jeppe Guldager var repræsenteret. Læs mere om her, hvordan det gik.

læs mere
27. Nov 2013 Laboratoriet

Hackathon in progress

Eleverne hacker fremtidens folkeskole

Vi bad en række elever give deres bud på udformningen af fremtidens folkeskole. Resultatet var en folkeskole der havde tættere forbindelser til det virkelige liv.

læs mere
17. Apr 2013 Laboratoriet

FOOD

Kaviar er dyrt, men ikke luksus. I stedet er håndplukket, økologisk kål dyrket af den samme familie i tre generationer på Sjællands Odde ganske særligt. Det er den nye luksus!

læs mere
09. Feb 2012 Laboratoriet

Søg midler til innovation

Nu har I mulighed for at søge fondsmidler hos Fonden for Entreprenørskab til entreprenante og innovative projekter med Fremtidslaboratoriet.

læs mere
26. Jan 2012 Laboratoriet

Giv en gave - del din idé

Har du en god idé i skuffen? Så giv en gave – del din opgaveidé med dine kollegaer her på siden og få chancen for at vinde et besøg af Fremtidslaboratoriet

læs mere
13. Sep 2011 Laboratoriet

Fremtidslaboratoriet er med på NEXT 2011

Fremtidslaboratoriet er med på NEXT 2011

Rør ved fremtiden til Festugen i Aarhus. Med digitale redskaber, duelighedsmærker og legoklodser flytter Fremtidslaboratoriet ind på NEXT 2011-udstillingen. Kom og leg!

læs mere
27. Aug 2011 Laboratoriet

Værsgo', en gave til folkeskolens lærere og elever

Værsgo', en gave til folkeskolens lærere og elever

Et spritnyt Fremtidslaboratoriet.dk er nu online! Ambitionen er ganske enkelt at gøre det let og sjovt at bruge digitale redskaber i undervisningen. Giv gaven videre!

læs mere
17. Aug 2011 Laboratoriet