Fremtidslaboratoriet er med på NEXT 2011

Rør ved fremtiden til Festugen i Aarhus. Med digitale redskaber, duelighedsmærker og legoklodser flytter Fremtidslaboratoriet ind på NEXT 2011-udstillingen. Kom og leg!
Fremtidslaboratoriet er med på NEXT 2011

NEXT er Innovation Labs tour de force i fremtiden, hvor alle kan opleve og røre ved fremtidens teknologiske overraskelser. Fremtidslaboratoriet er en del af NEXT 2011 med et eksperimentarium for børn og voksne. Kom og leg med os! Der er stadig ledige pladser til en gratis rundvisning for skoleklasser - tilmelding skal ske til birthe@ilab.dk. Entré til udstillingen koster ellers 50,- for voksne og er gratis for børn i alderen 0-13 år.

I år handler NEXT om Beautiful Mistakes, som hele Aarhus Festuge 2011. Hele byen fortolker begrebet og i Ridehuset sætter Innovation Lab fokus på fejltagelserne indenfor innovation og teknologi.

I Ridehuset har vi samlet en masse ny teknologi og her flytter Fremtidslaboratoriet også ind. Vi laver et lille klasseværelse udstyret med bærbare computere, hvor I kan eksperimentere med digitale redskaber sammen med os og gøre jer fortjent til et duelighedsmærke i f.eks. Prezi eller Animoto. Vi lover, at det bliver sjovt og at du lærer noget nyt!

Lego leverer masser af legoklodser, så I kan bygge jeres egen Beautiful Mistake og lægge et billede af den op på vores udstillingsblog. I også bygge med legoklodser, mens I venter på at det bliver jeres tur til rundvisning på udstillingen. Der er stadig ledige pladser til en gratis skolerundvisning - tilmelding skal ske til birthe@ilab.dk

Besøg NEXT-udstillingen i Aarhus Ridehus fra d. 27.-30. august 2011.

Læs mere om NEXT på nextaarhus.com (på engelsk):
Om udstillingen
Udstillere
Hvor og hvornår
Om Beautiful Mistakes på NEXT

27. august 2011    Laboratoriet
Del blogindlæg:
Synes godt om: