Værsgo', en gave til folkeskolens lærere og elever

Et spritnyt Fremtidslaboratoriet.dk er nu online! Ambitionen er ganske enkelt at gøre det let og sjovt at bruge digitale redskaber i undervisningen. Giv gaven videre!
Værsgo', en gave til folkeskolens lærere og elever

Fremtidslaboratoriet.dk er en indgang til en eventyrlig digital verden, som kun venter på, at lærere og elever tager springet og går igang med at lege.

Der ligger hobevis af gratis digitale redskaber af høj kvalitet på internettet og denne ressource skal selvfølgelig ud i klasserne. Derfor har vi håndplukket de bedste redskaber og lavet guides, så det er let at komme igang. Med opgaverne får lærere og elever hands-on-erfaring med web begreber som blogging, sharing, sociale netværk og wikis. Vi vil levere nye opgaver hver uge.

Sitet er udviklet i tæt samarbejde med en flok vaskeægte skolelærere, vores Fremtidslaboranter, og deres elever. Fremadrettet spiller Fremtidslaboranterne en essentiel rolle i udviklingen af opgaver og temaer, som kan bruges direkte i undervisningen.

Fremtidslaboratoriet er et projekt med fokus på inddragelse af innovation og IT i folkeskolen. Ud over at tilbyde undervisningsmateriale og inspiration via Fremtidslaboratoriet.dk, tager Fremtidslaboratoriet også ud af huset med workshops og den rullende udstilling Roadlab.

Bag Fremtidslaboratoriet står Innovation Lab og samarbejdspartnerne Lego, Vestas og Billund Kommune.

Giv endelig gaven videre til dine lærer-venner.

Tilmeld dig Fremtidslaboratoriets nyhedsbrev og få de nyeste opgaver, redskaber og temaer i din inbox hver 14. dag.

17. august 2011    Laboratoriet
Del blogindlæg:
Synes godt om: