Her kan du finde guides til nettets digitale redskaber. Er du på udkig efter en ny afleveringsform til de danske stile, et redskab til at uploade videoer fra fysikforsøget eller en måde at samle klassens viden om dinosauere? Så er det her, du skal lede!

Søg i redskaber

Online service

Redskaber som hverken kræver brugerlogin eller oprettelse.

QR Stuff

Brugen af QR koder eksploderer lige nu - alle bruger dét på alverdens måder. Med www.qrstuff.com kan du lave dine egne QR koder så let som ingenting. Brug QR koder til skattejagt i lokalområdet eller giv bøgerne på biblioteket nyt liv.

Kategori: Online service

IfItWereMyHome

Hvordan ville dit liv være anderledes, hvis du boede i Korea, Sverige eller Burundi? På IfItWereMyHome kan man let sammenligne to landes størrelse, spædbørnsdødelighed, arbejdsløshed, indtjening, strømforbrug og meget mere.

Kategori: Online service

Akinator, the Web Genius

Akinator er legen '20 spørgsmål til professoren' som gratis online redskab. Akinator findes på flere sprog (dog ikke dansk) - prøv det som et sjovt afbræk i sprogundervisningen.

Kategori: Online service

Launchball

Launchball er et online spil, som udfordrer elevernes viden om det naturvidenskabelige felt. Spillet er sjovt og lærerigt og muliggør en legende tilgang til at arbejde med principper fra fysik og kemi.

Kategori: Online service

Ptable

Ptable har støvet det periodiske system af. Gå på opdagelse i grundstofferne i en verden af viden, billeder og videoer. Redskabet er en gratis, dynamisk og interaktiv webservice, der heller ikke kræver login.

Kategori: Online service

Google Body Browser

Gå på opdagelse i den menneskelige anatomi. Med Body Browser kan du se, hvordan en menneskekrop er opbygget, fra det yderste lag af hud og helt ind til de inderste organer. Body Browser bliver hurtigt uundværligt i fag som biologi og idræt.

Kategori: Online service

Kiosko

På Kiosko kan du se billeder af dagens avisforsider fra hele verden. Til hver avis er der også koblet et link direkte til avisens hjemmeside. Brug f.eks. Kiosko til at sammenligne dækningen af verdensnyheder alverdens aviser.

Kategori: Online service